Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-2000-400

HiSec ajtó zárcsere érvek kontra ellenérvek, megoldások.

HiSec ajtó Budapest XII. kerület Hegyvidék területén legfőképp de vidéken is rohamosan épül be a régi bejárati ajtók helyére. 
Teszi ezt azért mert ár érték aránya kiváló ha nem nézünk jobban utána, hogy milyen csapdákat és biztonságtechnikai hiányosságokat rejt a felhasználási idő. 
Illetve a másik fontos tényező a HiSec ajtó mérete. 
Kompatibilis a megszokott panel illetve régi építésű ingatlanok beépítési ajtó méretéhez így a legkevesebb munka ezzel az ajtó típussal akad ha új ajtót építettünk be a régi helyére.

HISEC AJTÓ TULAJDONSÁGOK

Ha jobban belenézünk a HiSec ajtó tulajdonságai közé hamar el lehet dönteni hogy tényleg ez a termék olcsó és megfelelő biztonságot nyújthat e betörés esetén?

Kezdjük a pozitív és egyben az Önök részéről a legfontosabb megállapításokkal.

HiSec ajtó ár aránya a többi bejárati ajtó mellett kecsegtető, esztétikai hatása magas, ránézésre, világít a kilincs így mindig beletalálunk a kulcslyukba, integrált csengő elérhető a széria tartozékai között, és a legtöbb felhasználó által imába foglalt 16 pontos 3 irányú zárásmód.

Ha érdekli a mi megállapításunk akkor ezt a pár sort mondatot, mely a Hisec ajtó negatív tulajdonságait érinti mindenképpen olvassa el.
Hisec ajtó burkolata fémből készült ám anyagvastagsága tapintással felmérhető, hogy nem a legkomolyabb keménységű rockwell acélból fakad, a kilincs világítás teljesen jó megoldás de abban az esetben ha az ajtó szorul nem zár a helyére és emelni tolni húzni kell minden esetben vagy kívül vagy belül a kilincs törését eredményezi. 
A többpontos háromirányú zárat silány minőségű zárbetét vezérli így a biztonsági szint amely a HiSec ajtó típusaira vonatkozik Mabisz 3 kategória
A csengő működése és jelenlétére vonatkozó negatív tényező nem ismert.

HiSec ajtó zárcsere 12. kerület hívás Most: +36-70-2000-400

HISEC AJTÓ ZÁRCSERE XII. KERÜLET

 

HiSec ajtó zárcsere a legfontosabb tényező a munkamenetben hiszen a zárbetét reteszelve azt a bizonyos 16 pontot vigyáz az értékeinkre. 
Sajnos a gyári zárbetét ezt nem tudja preferálni!

Nem mellékes az a tény sem miszerint a XII. kerület Hegyvidék területén egyre több a vagyon elleni bűncselekmény ami az ajtó típus hibájának könyvelhető el. 

Kulcs nélkül, zárfésűvel vagy álkulccsal hangtalanul lehet nyitni és ezzel ellentétben vissza is zárni a HiSec bejárati ajtókat. Tehát egy kisebb időre sem lehet magára hagyni az ajtó mögött tárolt értékeket, hiszen pár perc alatt semmi vész a megtakarításunk!

Hozzáteszem a biztosító a legkevesebb kártérítés megállapítását fogja kezdeményezni mert nem állapítható meg az a tény, hogy az ajtó egyáltalán be volt e zárva!?

Ha Önnek a kárértéke tegyük fel "csak" 150.000 forint ami manapság egy telefon vagy laptop vagy esetleg egy karóra értékét meríti ki akkor lehet, hogy csak az ajtó helyreállítását téríti meg a biztosító társaság. De azt sem úgy ahogy Ön gondolja!

A biztosító az eredeti állapot helyreállítását kezdeményezi ergo nem lehet jobb minőséget alkalmazni a zárcsere során mint a mi benne volt az ajtóban mert azt nem fedezi!
Tehát ahhoz, hogy a későbbiekben ne forduljon elő az illetéktelen ajtónyitás, cselekedni kell!
Térjünk vissza arra tényre, hogy a kárunk a fent elhangzottak szerint 150.000 forint. 
Ha ebből csak a helyreállítást kapjuk meg, abban az esetben ugyan az a Kínai selejt  zárbetét kerül zárcserére és legközelebb megint egy betörés áldozatai lehetünk. 
Mert nem csak egy betörő csoport dolgozik a 12. kerület területén! 

Addig ameddig nincs kicserélve a zárbetét mindennap lehet számítani az illetéktelen behatolók látogatásaira! Hiszen egy szakavatott szem egyből meglátja a rést a pajzson.

Több oldalon is olvasható és a legtöbb webshopban elérhető a Hisec ajtó zárbetét cseréjéhez szükséges Európai szabványú Mabisz minősített alkatrészek és egységek. Önök megrendelhetik, ha jó az épen felvázolt méret az oldalon szép köntösbe bújtatott szövegkörnyezetben elrendezett saját márkás termék amelyt az eladó szponzorál.

Arra kevésbé hívják fel a figyelmet, hogy egy pontosan megadott méretű HiSec ajtó kompatibilis zárbetétjénél ha csak a méretet vesszük figyelembe az változhat! 
Változhat azért mert más a kulcs fejének kialakítása így nem tud olyan mélyre nyúlni, hogy az működő képes legyen. Mehet vissza a termék a feladónak.

Az, hogy mennyi időn belül érkezik vissza a termék ára illetve az oda vissza szállítási költséget kinek kell állnia kétséges, ha Önnek nincs erre sem ideje és pénze abban az esetben veszteséget könyvelhet el. 
Ezen kívül is van több buktató is a HiSec ajtó zárcsere műveleténél amely sokszor Önöket mint vevőt terheli le idő és költségben. A másik eset a zárbetét kompatibilitása.

Egy európai szabvány zárbetét nem alkalmas a HiSec ajtó működtetésére csak ha átalakítjuk a zárszerkezetet hozzá! Leírhatnánk, hogy milyen szerszámok és módszerek alkalmazhatóak házilag egy ilyen feladat elvégzéséhez, de esettanulmányunk azt mutatják, hogy a megrendelők 90°% nem tud mit kezdeni ezzel a segítséggel.

Ezért azt javasoljuk ha HiSec ajtó zárcsere 12. kerületben történő feladatára válasszanak megfelelő céget amelynek szakemberei egy órán belül elvégzik a feladatot Önnél a helyszínen. Terméktámogatással nem csak egy gyártó zárbetétjei közül válogathat hanem ezzel szembemenően 3-4 termékpalettát hasonlíthat össze minőség és biztonságtechnikai szempontból. Prezentáció mellé Mabisz 5-6 minősítést is kaphat amelyet egy forgalmazó vagy webshop sem tesz elérhetővé a megrendelés során.

Osszon és szorozzon.


Ha megéri Önnek, hogy kockáztasson időt, költséget, és biztonságot akkor rendeljen az internetről.


Amennyiben hozzáértő szakember prezentációjára és műszaki hozzáértésére van szükség minősítéssel és garanciával keressen minket! Hisec ajtó zárcsere XII. kerület

HiSec ajtó zárcsere 12. kerület hívás Most: +36-70-2000-400

HISEC AJTÓ KILINCS CSERE XII. KERÜLET

 

Hisec ajtó kilincs probléma a fent leírtakkal azonos problémákat okozhat. Silány minőségre utalva mindennapos a munkáink során,hogy a kilincs rögzítésére használatos csavar és persely a kilincs belső oldalán méretben nem egyezik.

Lehet csavart vágni de mivel?

És ki vágja le, hogy a menet is megfelelő legyen a behajtáshoz?

Ha elnyalódik a menet a csavar végén ott fog lötyögni a vadonatúj kilincs mindaddig míg el nem törik a fogantyúja. HiSec ajtó oldalain és webshopjain pirosra festett körmű dekoratív megjelenésű hölgy teszi számunkra láthatóvá a munka menetének egyszerűségét. Ám ezekben a videókban nem látható az a tény, hogy minden második kilincs össze szerelésénél probléma adódhat a csavarok hosszával és meneteivel és nem utolsó sorban a csavar fejének elnyalódásával.

Beszéljünk az alsó ráfordító reteszről a Hisec ajtó kilincs cseréjénél hiszen ez is szükséges lehet? 
Ha éppen méretre tudjuk vágni a forgatógomb lapját ami a zárszerkezeten át kell hogy menjen de legalább bele kell, hogy érjen. HiSec ajtó forgalmazóit és a kilincsek értékesítésével foglalkozó webshopokat nem érdekli, hogy Ön milyen módon szereli be a nagyra értékelt terméküket, nem add hozzá mellékelt ábrát vagy műszaki rajzot amely mellesleg nem segít a mechanikai össze szerelés meneteiben. 
Ezért érdemes végig gondolni, hogy némi munkadíjért cserébe érdemes e az internet sztrádájáról rendelni terméket és azon spórolni, hogy szakszerűen és garanciával legyen beépítve a HiSec ajtó kilincs a XII kerület területén!

HiSec ajtó zárcsere 12. kerület hívás Most: +36-70-2000-400

                                                Hisec ajtó zárcsere, kilincs csere II. kerület

© ccc - Baka Csoport Kft., 1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2 - ASZ: 24330522-2-42 - 2022 Minden jog fenntartva Zárcsere-Zárszerviz • XLS.HU - Honlapkészítés
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk